Στην Κεντρική Σκηνή, που όπως πάντα φιλοξενεί τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος θα υπάρχει αναβαθμισμένο πρόγραμμα. Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν διπλές συναυλίες την κάθε βραδιά, με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

6 Ιουλίου: Η βραδιά ξεκινά με μια από τις πιο αγαπημένες νέες ερμηνεύτριες του μουσικόφιλου κοινού, τη Νατάσσα Μποφίλιου που έρχεται για 2η φορά στο Φεστιβάλ μας να μας μαγέψει με τα αγαπημένα της τραγούδια. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μοναδική συναυλία του Μπάμπη Στόκα με το σχήμα του, που θα μας ταξιδέψει σε ρυθμούς των θρυλικών Πυξ Λαξ και όχι μόνο.

7 Ιουλίου: Ξεκινούμε δίνοντας βήμα σε κυπριακό συγκρότημα στο πλαίσιο της ανάδειξης της δουλειάς των ντόπιων καλλιτεχνικών δυνάμεων. Στη συνέχεια θα μας απογειώσουν οι Μιλτιάδης Πασχαλίδης και Θάνος Μικρούτσικος με μια ξεχωριστή και μοναδική συνεργασία.

8 Ιουλίου: Η τελευταία βραδιά αρχίζει με 1η συναυλία από τον ανατρεπτικό Πάνο Μουζουράκη και ακολουθεί ως 2η συναυλία ο αιώνιος έφηβος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που εγγυάται μια συναυλιακή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Στη Λαϊκή Σκηνή, που θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας τον πολιτισμό μας. Ξεχωριστή αίγλη θα προσδώσει στη Λαϊκή Σκηνή η συμμετοχή στις 6 Ιουλίου του Γεράσιμου Ανδρεάτου και στις 8 Ιουλίου του Βαγγέλη Κορακάκη με τη συνδρομή Κύπριων καλλιτεχνών.

Περισσότερα:

http://www.festivalcy.com

12916302_1003948332991577_822374295684037400_o