Ως Δ.Κ.Κ.Φ. Προοδευτική Θεσσαλονίκης θα θέλαμε να ενημερώσουμε, όλους τους πρωτοετείς συμφοιτητές μας, ότι οι αιτήσεις για στεγαστικό επίδομα δεν θα γίνονται στις γραμματείες των Πανεπιστημίων τους αλλά θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Μετά από την επικοινωνία που είχαμε με συμφοιτητές μας οι οποίοι μας ρώτησαν γιατί δεν δέχονται οι γραμματείες τις αιτήσεις τους, ζητήσαμε ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος.

Το υπουργείο απέστειλε εγκύκλιο στις γραμματείες των πανεπιστημίων που τους ενημέρωσε ότι η διαδικασία των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά από το taxisnet. Σημειώνουμε ότι αιτήσεις των πρωτοετών φοιτητών έχουν επιστραφεί πίσω στις γραμματείες τους και η διαδικασία των αιτήσεων θα γίνετε ηλεκτρονικά από το taxis net. Δεν έγινε γνωστό πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει η διαδικασία των αιτήσεων, ούτε τα έγγραφα και τα στοιχεία που πρέπει να καταθέσουν οι φοιτητές. Όπως έχουμε πληροφορηθεί στο επόμενο διάστημα το υπουργείο θα εξαγγείλει εγκύκλιο για όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που εκκρεμούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αιτήσεων αφορά μόνο τους εισαχθέντες φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2015-16.

Για όποιες εξελίξεις υπάρχουν θα ενημερώσουμε τους συμφοιτητές μας.