Πριν από λίγο σε Συνεδρία της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης η ΦΠΚ Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης επιδόθηκε για ακόμα μια φορά σε παιχνίδι εντυπώσεων παρουσιάζοντας αλλοπρόσαλλες απόψεις και τοποθετήσεις.

Από τη μια μας ανέφεραν ότι συμφωνούν και στηρίζουν τους χειρισμούς Νίκου Αναστασιάδη στο Κυπριακό δείχνοντας του εμπιστοσύνη, ενώ δήλωσαν ξεκάθαρα ότι διαφωνούν με την ΝΕΔΗΣΥ και ΔΗΣΥ καθώς και την ίδια την Πρωτοπορία που διοργάνωσε Δικοινοτικό Φεστιβάλ.

Εμείς εύλογα απορούμε αν διαφωνούν με την Πρωτοπορία γιατί ανήκουν στην Πρωτοπορία. Επίσης παραμένει εύλογο το ερώτημα αν οι εκπρόσωποι της Πρωτοπορίας, της ΝΕΔΗΣΥ και του ΔΗΣΥ είναι ενήμεροι για τις θέσεις του φοιτητικού τους τμήματος στη Θεσσαλονίκη.

Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό και τον τόπο μας, επιβάλλεται η μέγιστη σοβαρότητα, μακριά από πολιτικούς ακροβατισμούς και μεταλλάξεις, αναλόγως του ακροατηρίου.
Θυμίζουμε ξανά ότι στο Συνέδριο της ΠΟΦΕΝ στελέχη της ΦΠΚ Πρωτοπορίας Θεσσαλονίκης υπερψήφισαν ψήφισμα της Προοδευτικής προς την Τουρκοκυπριακή Νεολαία το οποίο ουσιαστικά αναιρούν.

Η επίσημη απάντηση της Πρωτοπορίας:

12736507_10154644854069358_1978436500_o