Αντιπροσωπεία της Δ.Κ.Κ.Φ. Προοδευτικής Θεσσαλονίκης συμμετείχε σήμερα σε συμβολική κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας, φορώντας μάσκες και γάντια και κρατώντας όλες τις αναγκαίες αποστάσεις ζητήσαμε να παρθούν άμεσα μέτρα προς όφελος των φοιτητών έτσι ώστε να μην χαθεί η εξεταστική περίοδος.

Εκπρόσωπος της Προοδευτικής έθεσε στον Αντιπρύτανη τα ζητήματα που αφορούν τους Κύπριους φοιτητές χωρίς να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. Θέσαμε το ζήτημα της επιστροφής των Κύπριων στην Ελλάδα για τα εργαστηριακά μαθήματα και τις κλινικές ασκήσεις ζητώντας να υπάρξει η απαραίτητη ευελιξία και να μην μπούν απουσίες. Όσο αφορά τον Εύδοξο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα γίνει η παράδοση των συγγραμμάτων. Επίσης δεν υπήρξε οριστική απάντηση ως προς το τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Ο Αντιπρύτανης μας ενημέρωσε πως αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. Τέλος ζητήσαμε επίσης άμεση απάντηση στο μαιλ που αποστείλαμε στο οποίο θέτονται αναλυτικά μια σειρά από προβληματισμούς και ερωτήσεις που αφορούν τους Κύπριους φοιτητές.